Muren behandelen

Op het eerste zicht is het behandelen van opstijgend vocht  heel simpel. Je boort een rij gaatjes in de muur en spuit  er een product in. Maar opstijgend vocht is bijzonder hardnekkig. De minste fout in de behandeling is genoeg om het vocht in geen tijd weer vrij spel te geven.

NoaquaSil - resultaat binnen de 24 uur

Onze specialisten houden rekening met de muurdikte en alle andere factoren die cruciaal zijn voor een echt grondige behandeling. Ze berekenen de boordiepte, de afstand en de grootte van de gaatjes. Ze bepalen het juiste patroon, horizontaal of zigzag. En ze becijferen de beste inboorhoek.

En ook het injecteren is geen sinecure. Dat doen ze met een pomp onder lage druk. En veel. Heel veel. Want het belangrijkste is de totale verzadiging van de muur. Alleen dan kan je een perfecte oplossing garanderen.

In veel gevallen doen we dat het best met NoaquaSil. Dit product is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en is volledig conform de nieuwe milieuwetgeving m.bt. het gebruik van solventen in de bouwnijverheid.

Het principe is eigenlijk simpel. We lossen geconcentreerde microsiliconen op in water. Deze microsiliconen dringen tot diep door in de fijnste poriën van het metselwerk. Daar  ontstaat een reactie tussen de microsiliconen en het aanwezige silicium. En zo vormt zich een ondoordringbare zone die het opstijgend vocht tegen houdt.

 

 

webdesign by Glue