Muren behandelen

Op het eerste gezicht lijkt het behandelen van opstijgend vocht simpel. Je boort een rij gaatjes in de muur en spuit er een product in. Zo, gemakkelijk opgelost, niet? Helaas, zo eenvoudig is het niet.

Opstijgend vocht is enorm hardnekkig. De kleinste onzorgvuldigheid kan ervoor zorgen dat het vocht snel terugkeert. Daarom is een aangepaste behandeling belangrijk.

Op maat van jouw muren

Onze specialisten houden rekening met de muurdikte en alle andere factoren die cruciaal zijn voor de juiste behandeling. Ze berekenen op basis daarvan de boordiepte, afstand en grootte van de gaatjes. Ze bepalen het juiste patroon, horizontaal of zigzag, en berekenen de beste boorhoek.

Ook het injecteren van de muur is geen sinecure. Dat doen ze met een pomp onder lage druk. Tegelijk moet de muur helemaal doordrenkt zijn van de vloeistof. Die vloeistof is in veel gevallen NoaquaSil.

NoaquaSil lost jouw vochtprobleem op

NoaquaSIl is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en volledig conform de nieuwe milieuwetgeving. Het principe is simpel. We lossen geconcentreerde microsiliconen op in water. Deze microsiliconen dringen tot diep door in de fijnste poriën van het metselwerk. Daar ontstaat een reactie tussen de microsiliconen en het aanwezige silicium. Op die manier vormt zich een ondoordringbare zone die het opstijgend vocht tegenhoudt.

 

webdesign by Glue